fren ekipmanlarý

 
1997 yýlýndan bu yana siz deðerli müþterilerine hizmet sunmakta olan Oripa Otomotiv; sizden gelen istek ve talepleri de göz önünde bulundurarak; faaliyetlerini ticari araçlarýn fren sistemleri üzerine yoðunlaþtýrmýþtýr.

Tüm giriþimlerini; pazar araþtýrmalarý, analiz ve deðerlendirme aþamalarý sonucunda global bir vizyon ile inþa eden Oripa Otomotiv; bu felsefesi sayesinde ulusal ve uluslararasý arenada kendisine önemli bir yer edinmiþtir. Þu anda da fren sistemlerinin orijinal ve OE kalitesindeki yedek parçalarýnýn temininde sektörünün önde gelen firmalarýndan birisidir.

Faaliyetlerinde uluslararasý kriterlere uyum ve sürekli geliþim amacýný gözeten Oripa Otomotiv; bölgesindeki baþarýnýn yaný sýra global ölçekte ki hedeflerine de emin ve kararlý adýmlarla ilerlemektedir.

Güvenilirliðin en büyük sermaye olduðunun bilincinde olan Oripa Otomotiv ; müþterileri ve tedarikçileri ile dürüstlük ve saygý temeline dayalý bir ortaklýk anlayýþý geliþtirmiþ; birlikte çalýþmayý ve ortak yeni baþarýlara imza atmayý kendisine misyon edinmiþtir.

Oripa; kompresör ve kompresör tamir takýmlarý üretimi konusunda Türkiye’de lider, dünyada da önde gelen üreticiler arasýnda yer almayý baþarmýþ Vaden’in, Türkiye’deki ana bayilerinden birisidir. Vaden; ürün ve hizmet kalitesi ile hem Türkiye’de hem de yurt dýþýnda büyük bir müþteri kitlesinin beðenisini kazanmýþ ve kalitesini her geçen gün daha da ileriye taþýmýþ bir firmadýr. Oripa; global ölçekli bir firma olma yolunda emin adýmlarla ilerleyen Vaden’in distribütörü olmanýn haklý gururunu taþýmaktadýr.

Oripa Otomotiv; bunca yýllýk birikiminin meyvesi olan Bremco markasý ile yeni bir baþarýya daha imza atmýþtýr. Türk ve Alman ortak projesi olan Bremco fren sistemleri, kaliteden ödün vermeyen bir hizmet anlayýþýnýn ürünüdür. Bremco markasý adý altýnda yer alan ürünlerin tümü, Oripa'nýn güvenilir iþ ortaklarýnýn uzman kadrosu tarafýndan titiz kontroller sonucunda ve OE kalitesinde üretilmektedir. Bremco ürünleri; yüksek kalitesinin yaný sýra oldukça ekonomik fiyatlarýyla da siz deðerli müþterilerinin kullanýmýna sunulmuþtur. Müþteri memnuniyetini daima ön planda tutan Bremco'nun tüm ürünleri, markanýn garantisi altýndadýr.

Oripa’da ki en son yenilik ise; ticari araçlarýn egzost sistemlerini, Dinex kalitesi ile ürün yelpazesine eklemesidir. Dinex; egzost sistemlerinin OE tedarikçisi olup, konusunda dünya lideri bir firmadýr. Oripa, Dinex’in Türkiye ve komþu ülkelerdeki yetkili satýcýsýdýr.  

Oripa bunlara ek olarak; Knorr, Wabco, Kongsberg, Haldex ve Bosch gibi ticari araçlarýn orijinal fren ekipmanlarýnýn satýþýný da yapmaktadýr. Oripa; yýllarýn vermiþ olduðu deneyim sonucu oluþturulan uluslararasý tedarikçi aðý sayesinde bu ürünleri rekabetçi þartlarda sizlere sunmaktan ve alternatif tedarikçiniz olmaktan dolayý büyük mutluluk duymaktadýr.

Sizde firmamýzla en kýsa zamanda temasa geçerek; Oripa ile çalýþmanýn avantajlarýndan yararlanmalýsýnýz..

Güvenli sürüþler için Oripa’yý seçin.
 
Etiketler: fren ekipmanlarý

 
Protech Trade EOOD
Copyright © 2013 All rights reserved.